Με επιτυχία η πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin στο Αίγιο

313

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, έφυγαν από την Αιγιάλεια, οι μοτοσικλετιστές του Africa Twin Club ύστερα από ένα τετραήμερο γεμάτο δράσεις, στην πανευρωπαϊκή συνάντηση των μελών του, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου με τη συμμετοχή 300 τουλάχιστον μοτοσικλετιστών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  από χώρες όπως Γαλλία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία και Μαλαισία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ) και την οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιείχε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς ενώ πραγματοποιήθηκαν συναυλίες, κινηματογραφική προβολή και περιηγήσεις στην Αιγιάλεια.

Η κύρια εκδήλωση της πανευρωπαϊκής συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι του Αιγίου στη θέση Φάρος με συναυλία ροκ μουσικής από τους Seven Eleven το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Το εντυπωσιακό θέαμα των δεκάδων μοτοσυκλετών να γεμίζουν την παραλιακή ζώνη του Αιγίου, με τα στημένα περίπτερα των διοργανωτών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος τουριστικής ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά και ο κ. Αγγελόπουλος από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το παρών επίσης έδωσε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαρία Γιδά, η πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου που παραχώρησε το χώρο του λιμένα για την πραγματοποίηση της συναυλίας και η δημοτική σύμβουλος και αρχηγός της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» κα Βάσω Ψυχράμη.

https://www.facebook.com/DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias/videos/3658071077812471

Το τετραήμερο έκλεισε στην περιοχή «Μάτι» στην παραλία Άκολης με τους μοτοσικλετιστές να αποχαιρετούν την Αιγιάλεια παίρνοντας αναμνηστικά με τοπικά προϊόντα και ανανεώνοντας τα ραντεβού τους για το Πανελλαδικό Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί στην Αιγιάλεια 14-16 Ιουλίου με αναμενόμενη συμμετοχή 2000 και πλέον ατόμων.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά θέλει να ευχαριστήσει το Africa Twin Club Hellas και την Παναιγιάλειο Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ) για την εξαιρετική συνεργασία.