Φαντασμαγορική έναρξη για το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο!

290

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, ξεκίνησε τη λειτουργία του με μια φαντασμαγορική εκδήλωση έναρξης, επιστρέφοντας για 11η χρονιά, σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, εκατοντάδες άτομα «πλημμύρισαν» την πλατεία και το πάρκο Υψηλών Αλωνίων, με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, ύστερα από  δύο χρόνια περιορισμών. Το εορταστικό κλίμα είχε ξεκινήσει από νωρίς με εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ να κλέβουν την παράσταση. Την τιμητική του είχε ο Σκρούτζ που πρωταγωνιστεί στο φετινό πάρκο, ζωντανεύοντας το λατρεμένο παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς. Τον Σκρουτζ υποδήθηκε ο Σπύρος Γεωργίου και μαζί του ήταν η Αθηνά Δ.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, ήρθε με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, να μετρούν αντίστροφα για την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Πάρκου. Η υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, ολοκληρώθηκε με μοναδικό τρόπο με το κοινό να ανάβει δεκάδες φαναράκια, που γέμισαν τον ουρανό για να χαρίσουν έναν εντυπωσιακό θέαμα. Ακολούθησε ένα μοναδικό χορευτικό show που έκλεψε την παράσταση, από τη σχολή χορού Bellas’s . Τη βραδιά έκλεισαν οι «καλικαντζαρολογίες» με ένα απίθανο show με φωτιές και παραδοσιακά κρουστά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτινές μέρες που έρχονται, υπογραμμίζοντας την κάθε χρόνο και καλύτερη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου. Επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ευχήθηκε για καλές γιορτές, με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, να κλείνει, ευχαριστώντας τους χορηγούς και όσους δούλεψαν σκληρά για τη διοργάνωση, τονίζοντας την ομαδική δουλειά απ’ όλη τη δημοτική αρχή τόσο για Πάρκο αλλά και την Αιγιάλεια συνολικά προεξάρχοντος του δημάρχου.

Το πάρκο των Χριστουγέννων θα συνεχίσει τη λειτουργία του καθημερινά με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και ωράριο λειτουργίας 10:00 – 22:00, έως και τις 8 Ιανουαρίου. Είσοδος ελεύθερη.