“Γελώντας ασπρόμαυρα”-Μια κινηματογραφική βραδιά των εθελοντών της ομάδας πρόληψης “Διέξοδος”

0
311

Με εικόνες, ακούσματα και «γεύσεις» παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου θα γεμίσει ο προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Αιγίου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της βραδιάς είναι οι εθελοντές της ομάδας πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» που επιλέγουν να ολοκληρώσουν το έργο της φετινής χρονιάς με την εκδήλωση: «Γελώντας Ασπρόμαυρα».

Τα μέλη της ομάδας κλείνουν τη δράση της φετινής χρονιάς με έναν τρόπο διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό αλλά και γεμάτο μηνύματα, μέσα από την προβολή σκηνών του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου. Σκηνές γεμάτες φαντασία και διαχρονικότητα που προτείνουν έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας και χαρακτηρίζονται από αγνότητα, αυθεντικότητα, αυτοσαρκασμό, ευρηματικότητα και πολύ χιούμορ συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εκτόνωση των ανθρώπων μέσα από έναν θετικό τρόπο. Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης της  σκληρής -πολλές φορές- καθημερινότητας, τα μέλη της ομάδας εθελοντών «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», σας περιμένουν για να… «γελάσουμε ασπρόμαυρα».

Η ομάδα θα πλαισιώσει τη δράση με ανάλογη μουσική και φωτογραφίες αλλά και με γεύσεις – συνήθειες παλιού θερινού κινηματογράφου (ποπ κορν, λεμονάδες, καραμέλες, πασατέμπο κλπ).

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας