Η Αιγιάλεια και ο θεσμός «Οινοξένεια», στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Οινοτουρισμού στη Σαντορίνη

0
341

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κα Μαρία Τσουκαλά, συμμετέχουν στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον οινοτουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη από 14-16 Οκτωβρίου 2016 για να παρουσιάσουν το θεσμό «Οινοξένεια», που ήδη κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στο πανελλήνιο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Με ισχυρό όπλο τα «Οινοξένεια», που θα παρουσιάσει αναλυτικά στην εισήγησή της η κα Τσουκαλά και θα αναδείξει αφενός όλες τις ενέργειες που οδήγησαν στη μεγάλη επιτυχία του θεσμού και αφετέρου τα σημαντικά οφέλη που έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα η Αιγιάλεια, στην ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τον τουρισμό, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, πάντα με την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου, ανοίγει τα φτερά της για δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο συνέδριο συμμετέχουν σπουδαίες προσωπικότητες από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, ειδικοί της προώθησης του τουρισμού και της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, δημοσιογράφοι και εκδότες περιοδικών οίνου, γευσιγνώστες και οινοποιοί από την Ελλάδα και τις μεγαλύτερες αμπελουργικές περιοχές του κόσμου.

Είναι βέβαιο ότι τα οφέλη από τη συμμετοχή σε αυτό το συνέδριο θα είναι πολλά και ο Δήμαρχος με την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α θα επιστρέψουν έχοντας στις βαλίτσες τους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες και κυρίως σημαντικές γνωριμίες, με προοπτική για νέες εποικοδομητικές συνεργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας