Η μουσική παράσταση «Η Μελίνα μάς εμπνέει…» στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας

0
360

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α παρουσιάζει τη μουσική παράσταση της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου, «Η Μελίνα μάς εμπνέει…» που θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο της Αιγείρας στις 3 Αυγούστου και ώρα 21:00. Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική  παράσταση που θα πραγματοποιηθεί κάτω από το φως της πανσελήνου,  και θα είναι αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη μέσα από κείμενα δικά της για τη ζωή της, την καριέρα της ως ηθοποιού και ως πολιτικού, την αντιστασιακή της δράση στη χούντα αλλά και μέσα από τα τραγούδια της και τους σημαντικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει.

Σε έναν επιβλητικό χώρο, με τη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο να κόβει την ανάσα, τέσσερις γυναίκες της Τέχνης, η σπουδαία ηθοποιός Δήμητρα Χατούπη  και τρεις σημαντικές ερμηνεύτριες, η Ηρώ Σαΐα, η Αντριάνα Μπάμπαλη και η Έλενα Λεώνη Παπαδημητρίου εμπνευσμένες από τη Μελίνα, η οποία αποτέλεσε εμβληματική προσωπικότητα στην Τέχνη και στην πολιτική, θα μας μεταφέρουν η κάθε μια με το δικό της τρόπο στον δικό της  κόσμο και  την πολυδιάστατη προσωπικότητά  της.

Μαζί τους ο εξαιρετικός πιανίστας Νεοκλής Νεοφυτίδης  και ο Σάκης Παπαδημητρίου που έχει και τη μουσική  επιμέλεια της παράστασης. Την επιμέλεια των video της παράστασης έχει ο Ανδρέας  Άννινος ενώ τα κείμενα και τη σύνθεση της παράστασης έχει κάνει η Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Η είσοδος στο θέατρο θα γίνει αποκλειστικά με την επίδειξη των πρόσκλησεων οι οποίες δεν θα είναι διαθέσιμες στο χώρο του αρχαίου θεάτρου. Όποιος δεν έχει στην κατοχή του πρόσκληση παρακαλείται να μην προσέλθει στο Αρχαίο Θέατρο. Κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο, παρακαλείστε να φοράτε μάσκα καθώς είναι υποχρεωτική.