Κ.Κλάγκος: Οι στόχοι της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τη λειτουργία του κινηματογράφου “Απόλλωνα”

367

Με την αφορμή της έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» στο Αίγιο για τη νέα σεζόν, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε τη λειτουργία του ‘Απόλλωνα’ και γι’αυτό το χειμώνα και διαβεβαιώνουμε το σινεφίλ κοινό πως από πλευράς ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ως διαχειριστές του κινηματογράφου, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε οι Αιγιαλείς να απολαύσουν ταινίες α’ προβολής και αγαπημένες του κοινού.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των φίλων μας για παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τη λειτουργία του κινηματογράφου, όσον αφορά σε προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους, τόσο καινούργιες όσο και κλασσικές και αγαπημένες. Επίσης, στους στόχους μας είναι η οργάνωση θεματικών βραδιών, αφιερωμάτων σε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, εποχές, ενώ θα πρέπει να προστεθεί και η πρόθεσή μας για αναβάθμιση της μηχανής προβολών του κινηματογράφου, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη ψηφιακή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Παράλληλα, η αίθουσα θα είναι διαθέσιμη και για εκδηλώσεις συλλόγων, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, προβολές για σχολεία και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις».