Μαγική μουσική βραδιά στο Λόγγο, από την 40μελή νεανική ορχήστρα “Schlesswig Hollstein” της Βορείου Γερμανίας

0
275

Μια βραδιά γεμάτη με τη μαγεία της μουσικής, χάρισαν οι έφηβοι μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Βορείου Γερμανίας “Schlesswig Hollstein” το βράδυ της Τετάρτης, στην αυλή του παλαιού ελαιοτριβείου οικογένειας Λαμπρόπουλου στο Λόγγο Αιγιαλείας. Η συναυλία διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με το “Ελληνικόν Ειδύλλιον” του κ. Ανδρέα Ντρέκη και τον Πολιτιστικό & Οικολογικό Σύλλογο “Αχαϊκή Συμπολιτεία” και την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αρκετοί ακροατές από όλη την Αιγιάλεια.

Οι 40 νεαροί μουσικοί, ηλικίας 14-18 ετών, παρουσίασαν τόσο έργα του κλασσικού ρεπερτορίου (Vivaldi, Bach, Haydn, Tschaikowski, Schubert, Schumann κ.α.) όσο και μοντέρνας συμφωνικής μουσικής, ενώ η μικρή μπάντα της ορχήστρας, η Chaotic Jazz Band, ερμήνευσε γνωστά τραγούδια της διεθνούς μουσικής σκηνής, διασκευασμένα σε ύφος jazz.

Η συναυλία της Τετάρτης ήταν η πρώτη μιας σειράς ρεσιτάλ και συναυλιών που εντάσσονται στο Φεστιβάλ Συμφωνικής Μουσικής που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2013” της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. του Δήμου Αιγιαλείας.

 

[widgetkit id=118]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας