«Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ» το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο

0
277

Ένα συναρπαστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, με πρωταγωνιστές τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων, παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα από το θέατρο “Τεχνόραση”.

Οι ήρωες του παραμυθιού: ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη). Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον  Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Οι ήρωές μας στην πιο ωραία περιπέτειά τους, προσπαθώντας να προβάλουν μέσα από τη δράση τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
ΣΚΗΝΙΚΑ:                 Ελένη Ζελίνου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:            Ελπινίκη Λαμπρινού  
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ:         Νίκος Λαμπρόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:   Γιώργος Γαβρόπουλος
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :        Ζωή  Φώκα
ΗΧΟΣ/ΦΩΤΙΣΜΟΙ:     Γιώργος  Ζελίνης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:           Γιώργος  Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Θανάσης Λιούνης, Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Τζούλια Σπυροπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη, Κρυσταλλία Καννάκη.

Προπώληση εισιτηρίων: Copy wright-Σωτήρη Παπαπροκοπίου, Nικολάου Πλαστήρα 18, τηλ. 26911-10866 και στη Ρεζέρβα, Μητροπόλεως 64, τηλ. 26914-00745. Τιμές εισιτηρίων 6€ στην προπώληση και 8€ στην είσοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας