“Πάμε σαν άλλοτε” – Συγκίνησε η μουσικοχορευτική παράσταση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
350

Γλυκιές αναμνήσεις από τα παλιά χρόνια της ανεμελιάς και της τρυφερότητας, ξεδιπλώθηκαν επί σκηνής στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Απόλλων” στο Αίγιο το περασμένο Σάββατο. Η μουσικοχορευτική παράσταση “Πάμε σαν άλλοτε” που παρουσιάστηκε από μαθήτριες και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου υπήρξε μια καλή αφορμή για το κοινό να γνωρίσουν (οι νεότεροι) και να θυμηθούν (οι παλαιότεροι) εποχές νοσταλγικές, ακούγοντας τραγούδια Αττικη, Σουγιούλ, Γούναρη, Μαρούδα, Μουζάκη κ.α..

Η συμμετοχή της 7μελούς ορχήστρας του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου με τις ερμηνείες της Άννης Ονουφρίου και του Μίμη Αγγελόπουλου προσέδωσαν μια εκλεκτή διάσταση στην όλη εκδήλωση, ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι χορευτές του Dancing Club με τις φιγούρες τους σε ‘ευρωπαϊκούς’ (και όχι μόνο) χορούς, όπως και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αποφοίτων Αιγίου στο ρόλο του ζευγαριού της εποχής.

Κανείς από το κοινό δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να σιγοτραγουδήσει: “Ασ’τα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα”, “Το τραμ το τελευταίο”, “Δυο πράσινα μάτια”, “Ένα βράδυ που’βρεχε”, “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά” και το χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς ήταν πηγαίο και με διάρκεια.

Μεταξύ άλλων, για την εκδήλωση εργάστηκαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Ανδρεοπούλου Γεωργία (Ε1), Σεπεντζής Χαράλαμπος (ΣΤ1), Δημοπανάγου Φωτεινή (ΣΤ2) και Σπυροπούλου Ζουμπουλιά, η οποία είχε και την όλη επιμέλεια των κειμένων και της σύνθεσης της παράστασης σε συνεργασία με τις κ.κ. Μαρία Παναγιωτακοπούλου και Ιωάννα Στεφανάτου.

Η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

 

[widgetkit id=318]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας