Παρουσίαση βιβλίου για την ιστορία του Γυμνασίου Διακοπτού, το απόγευμα της Τετάρτης

0
300

Μια πολύ σημαντική καταγραφή της ιστορίας του σχολείου, περιέχει το νέο βιβλίο «Η ιστορία του Γυμνασίου Διακοπτού» που παρουσιάζεται την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Διακοπτού.

Το βιβλίο είναι καρπός της έρευνας ομάδας μαθητών του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του διευθυντή κ. Γιώργου Αγγελόπουλου και περιλαμβάνει φωτογραφίες και σπάνιο αρχειακό υλικό από το 1950, οπότε ιδρύθηκε το σχολείο, μέχρι και σήμερα. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Γιώργος Αφράτης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το κομμάτι της εκδήλωσης, όταν κάποιοι από τους πρώτους μαθητές του σχολείου που βρίσκονται εν ζωή θα μοιραστούν τις αναμνήσεις τους, παράλληλα με τους σημερινούς μαθητές που θα περιγράψουν την καθημερινότητα όπως τη ζουν στις τάξεις και στο προαύλιο.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και μέλη της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βασιλικής Νάσση.

Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας