ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

0
271

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α προκηρύσσει νέα δημοπρασία για την εκμίσθωση, για τρία(3) έτη, το κυλικείο του Πολιτιστικού Κέντρου <Αλ. Μέγαρης> του Δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο ως κυλικείο κ.λ.π επιχείρηση παρεμφερών δραστηριοτήτων καθ΄όλη τη διάρκεια της χρήσης του, απαγορευμένης κάθε άλλης χρησιμοποίησής του.

Το προς εκμίσθωση κυλικείο βρίσκεται στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου στην οδό Νικ. Πλαστήρα 19-Αίγιο, συνολικού εμβαδού 74,40 τμ. ωφέλιμου χώρου 60 τ.μ. με δυνατότητα ανάπτυξης 50 καθισμάτων. Δυναμικότητα καταστήματος 50 καθίσματα και είναι εξοπλισμένο με ψυγείο βιτρίνα και αποθηκευτικό χώρο.

Η νέα δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική και θα διεξαχθεί στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α –Πολιτιστικό Κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο)-Νικολάου Πλαστήρα 19 Αίγιο-αίθουσα συνεδριάσεων  ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασιών της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, στις δέκα (10) Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 1 μ.μ..   

Ως κατώτερο μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (1200€) ετησίως, σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 86/2016 απόφαση του Δ.Σ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α .
         
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το γραφείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και από την αρμόδιο υπάλληλο κα Μπαλή Βασιλική τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλ. 26910-68522/68308

                                                               Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

                                                                       Τσουκαλά Μαρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας