Ποδηλατάδα στην Αλυκή την Κυριακή 21 Απριλίου!

0
387

Μια ξεχωριστή δράση εξωστρέφειας, διοργανώνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος», με αφορμή το τέλος της εκπαιδευτικής έκθεσης φωτογραφίας «Αλυκή Αιγίου – Επαναπροσεγγίζοντας ένα πολύτιμο οικοσύστημα», που φιλοξενείται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου από τις 5  μέχρι και  το Σάββατο 20 Απριλίου.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 17:30, ο παραλιακός δρόμος της Αλυκής από το παλιό λιμεναρχείο, κάτω από τον παλαιό σταθμό του τρένου, μετατρέπεται σε ποδηλατόδρομο αλλά και σε πεζόδρομο! Μέχρι τις 19:00, οι επισκέπτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα με το ποδήλατό τους ή περπατώντας, για να απολαύσουν τη διαδρομή μέχρι τον υδροβιότοπο! Στο χώρο του υδροβιότοπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα πουλιά της Αλυκής, αλλά και να ενημερωθούν για την προστατευόμενη περιοχή!

Στη δράση θα συμμετέχει επίσης και ομάδα φωτογραφίας της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ενώ μουσική νότα  στη διαδρομή θα δώσει και DJ ειδικά για την περίσταση! Μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να «επαναπροσεγγίσουν» την δημοφιλή παραλία και τον υδροβιότοπο, χωρίς το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας