Πρεμιέρα τελευταίου επεισοδίου ντοκιμαντέρ Βοστίτσα 200 χρόνια

429

Tην ημέρα της εορτής της Παναγίας Τρυπητής 7-5 – 2021 , ώρα 22:00 κατά την οποία εορτάζει και το Αίγιο ,επιλέξαμε για να δώσουμε στο κοινό την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ .

Με πλήθος χαιρετισμών και μικρές συνεντεύξεις αφού ασχοληθούμε με την προσωπικότητα και την ιστορία του Ανδρέα Λόντου αλλά και τις μάχες ,στο Καστράκι της Νωνάκριδας , και τις καθοριστικές για το Τουρκοπροσκύνημα, στο Μέγα Σπήλαιο και την Καυκαριά το 1827 που κλείνουν οριστικά τον Αγώνα υπέρ της Επανάστασης , θα περάσουμε στο σήμερα στα διακόσια χρόνια , στο 2021 , για να ακούσουμε τις εντυπώσεις των φιλοξενούμενων Συλλόγων στο λαμπρό αναβιωτικό συναπάντημα του 2020 στην επέτειο της Βοστίτσας , θα περιηγηθούμε στις εκθέσεις αρμάτων και φωτογραφίας και θα καταπιαστούμε με το φαινόμενο των αναβιωτών της Ιστορίας , κορυφώνοντας με επίκαιρα μυνήματα από εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτειακής και Εκκλησιαστικής ζωής και του πνεύματος , για το πατριωτικό μας χρέος και την ενότητα των Ελλήνων ακριβώς 200 χρόνια από το 1821.
 

Θα υπάρξει μία μοναδική επανάληψη την Κυριακή 9 -5- 2021 ώρα 22:00 .

Όπως πάντα η ζωντανή μετάδοση θα γίνεται παράλληλα από τις σελίδες facebook της ΔΗΚΕΠΑ και στο youtube κανάλι VOSTITSA200 στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://youtu.be/i3jErN9Ldtk

Αγαπητοί φίλοι , με το πέρας της παραγωγής , βρισκόμαστε στο σημείο όπου σύντομα θα προχωρήσει και η κατασκευή του τετράωρου διπλού dvd , χωρισμένο σε δύο επεισόδια , αντί τριών που είδατε διαδικτυακά.
Η συνδρομή σας είναι αναγκαία και εφόσον θελήσετε πολύτιμη , με την προπαραγγελία του συλλεκτικού ψηφιακού δίσκου σε εμφανίσιμη επετειακή κασετίνα .
Μπορείτε από τώρα να ξεκινήσετε να επικοινωνείτε αφήνοντας τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο στο email μας : vostitsa200@gmail.com .
θα φροντίσουμε σύντομα να σας καλέσουμε για ενημέρωση
Με την ολοκλήρωση της κατασκευής τους , θα ανακοινωθούν κεντρικά σημεία διάθεσης.
Είναι το καλύτερο επετειακό δώρο στα 200 χρόνια ,που θα βρουν και οι επόμενες γενιές για την πανεθνική σημασία της συμμετοχής της Αιγιάλειας στον Αγώνα.