Τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη συνέλευση της Βοστίτσας και ειδική τιμή σε δημότες έως 31 Ιανουαρίου για το dvd λογω της επετείου

0
12

Πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση της Αιγιώτικης πολεμικής ταινίας – ντοκιμαντέρ «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ ΩΣ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ» ,αφιέρωμα στα 200 χρόνια, του  ΑΙΓΙΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΙΒΕΡΗ! ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΤV! Τον μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας!
Σε 4 μονόωρα επεισόδια κάθε εβδομάδα!
Πρώτο επεισόδιο την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ ! Ανήμερα στην αργία της 26ης Ιανουαρίου και την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης στο Αίγιο το δεύτερο επεισόδιο ! και τα άλλα δύο στον Φεβρουάριο!
26 -30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1821
Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !
4 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ , ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 21
ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ , ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙ !
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ¨ΒΟΣΤΙΤΣΑ 1821 ” , ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΩΡΑΪΤΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ  ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΩΝ!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ¨ΒΟΣΤΙΤΣΑ 1821 ” , ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΩΡΑΪΤΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ  ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΩΝ!
ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ 21 ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΓΙΟ 2021 – 200 ΧΡΟΝΙΑ
Διαδώστε παντού στον παγκόσμιο Ελληνισμό ώστε όλοι οι Έλληνες να παρακολουθήσουν την ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ 21 ,αφού οι μεταδόσεις θα γίνονται ταυτόχρονα και μέσω κεραίας (DIGEA) ,αλλά και διαδικτυακά στο ΙΟΝΙΑΝ WEB TV LIVE , μέσω fb page του σταθμού και του καναλιού του στο YOUTUBE .Μία προσφορά στην κοινωνία της Αιγιάλειας και την ιστορία μας , αλλά και μία γνωριμία για τους απανταχού Έλληνες με τους πρωτεργάτες ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης μέσω του έργου μας!
Εξάλλου το σύνολο του έργου με διάρκεια 260 λεπτά θα διατίθεται  σε διπλό DVD ,μόνο για την περίοδο των εορτασμών και της ανάμνησης του ιστορικού γεγονότος της Συνέλευσης από σήμερα και έως τέλος Ιανουαρίου σε προνομιακή τιμή από 25 ευρώ στα 15 ευρώ , προκειμένου όλοι οι Αιγιαλείς να αποκτήσουν πρόσβαση στην γνώση της ιστορικής ταυτότητάς μας το 1821 .Η τιμή θα ισχύει μόνο για διάθεση στο ισόγειο του αρχοντικού Παναγιωτόπουλου και στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου με την συνέργεια Δήμου –ΔΗΚΕΠΑ.