ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΣ

0
329

Αίγιο, 20/10/2017

Αριθ. Πρωτ.: 2250

Προς: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σας προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 26/10/2017 και ώρα 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου με θέματα:

 1.  Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία δημιουργίας και εικονογράφησης του παραμυθιού ως κεντρικού θέματος στο Πάρκο των Χριστουγέννων.
 2. Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού για την υπηρεσία ανακατασκευής, αναβάθμισης και διαχείρισης της ιστοσελίδας www.dikepaigialeias.gr της επιχείρησης.
 3.  Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού για την υπηρεσία ασφαλιστικής κάλυψης του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Απόλλων».
 4.  Λήψη απόφασης α) παραχώρησης αίθουσας Πολύκεντρου και β) έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία ηχητικής κάλυψης εκδήλωσης που αφορά την ενημέρωση των νέων για την οδική ασφάλεια σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, την Τροχαία και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στις 7 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς.
 5.  Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία ηχητικής κάλυψης εκδήλωσης για απονομή βραβείων σε αποφοίτους Λυκείου στην Αιγείρα στις 27 Οκτωβρίου σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας και την επιτροπή βραβείων «Μίχαλου- Δημητρακόπουλου».
 6.  Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία ηχητικής κάλυψης βιβλιοπαρουσίασης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» στις 4 Νοεμβρίου.
 7.  Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη του Κινηματοθεάτρου «Απόλλων» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.
 8.  Λήψη απόφασης έγκρισης των Οικονομικών Καταστάσεων του έτους 2016.
 9.  Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς για «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017».
 10.  Λήψη απόφασης για αποδοχή της δωρεάν υπηρεσίας αναγόμωσης των πυροσβεστήρων των κτιρίων της επιχείρησης.
 11. Λήψη απόφασης έγκρισης ένταξης τεσσάρων νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που υλοποιεί η επιχείρηση.

Η Πρόεδρος Δ.Σ

Μαρία Τσουκαλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας