Στην εκπομπή “136” της ΝΕΤ η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη

0
430

Για την Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας που φιλοξενείται στο Αίγιο αυτόν τον καιρό, μίλησε στο δημοφιλές τηλεοπτικό μαγκαζίνο “136” της ΝΕΤ το απόγευμα της Παρασκευής, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βασιλική Ψυχράμη.

Η σύνδεση έγινε μέσω Skype και παράλληλα με την ολιγόλεπτη συνέντευξη, παρουσιάστηκε ένα μικρό βίντεο με ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα της κινητής έκθεσης του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων” του Κώστα Κοτσανά. Η κυρία Ψυχράμη τόνισε πως ήδη εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έχουν θαυμάσει την αναβίωση των πρωτοποριακών εφευρέσεων του αρχαίου ελληνικού κόσμου και κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, όπου φιλοξενείται η έκθεση.
Υπενθυμίζεται πως η έκθεση λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα, 9 π.μ.-1 μ.μ. και 5 μ.μ.-8 μ.μ., μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Το εισιτήριο τιμάται μόλις 1 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ) Αιγίου. Χορηγός της διοργάνωσης είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας