Συναυλία με τους «48 ώρες» στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

272

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, διοργανώνει συναυλία με το συγκρότημα 48 Ώρες στο στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 20:00. Οι 48 Ώρες ετοιμάζονται για ένα μοναδικό Christmas Party με γιορτινή διάθεση, θετική ενέργεια και πολύ χορό! Το Christmas Party ξεκινά!

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πληροφορίες:

Ήταν Μάιος του 2003 και μια προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μία μπάντα. Η προθεσμία ήταν 48ωρη και το συγκρότημα διάλεξε να την χρησιμοποιήσει ως όνομά του. Από εκείνη την ημέρα άρχισε μια συναρπαστική Οδύσσεια με αδιάκοπες συναυλίες, πρόβες, προβληματισμούς και ζυμώσεις, που διαμόρφωσαν τον μετέπειτα ήχο και εικόνα των “48 Ωρών”.

Το φθινόπωρο του 2009 οι 48 Ώρες δηλώνουν συμμετοχή στο X Factor 2, όπου μετά από μια θυελλώδη πορεία στο διαγωνισμό, στον τελικό αναδεικνύονται 3οι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμπνευσμένες διασκευές της και τις μοναδικές ερμηνείες. Αποτέλεσμα ήταν να συνάψουν δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music. Την τηλεοπτικές σεζόν 2010­ 2012 ­2013 οι 48 Ώρες συμμετέχουν στην εβδομαδιαία εκπομπή του ALPHA, “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο”, όπου “φτιάχνουν ζωντανά το soundtrack” της κάθε εκπομπής.

Οι 48 Ώρες έχουν συνεργαστεί με πολλούς αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Τάκης Ζαχαράτος, Χρήστος Δάντης.

Οι 48 Ώρες έχουν παίξει ζωντανά σε ιδιωτικά πάρτυ σημαίνοντων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας Paulo Coelho, ο οποίος τους έχει σταθερά από το 2013, στα party του σε όλο τον κόσμο.