Συμμετοχή Δήμου Αιγιαλείας και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», 9-13 Νοεμβρίου στην Τρίπολη

408

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση γεμάτη από τα χρώματα της Αιγιαλείας, με στόχο την αποτελεσματική προβολή των πολιτιστικών και τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, προετοιμάζουν ο Δήμος Αιγιαλείας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), με τη συμμετοχή τους στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», την πρώτη περιφερειακή έκθεση στην ιστορία της Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) φιλοδοξεί να προβάλει την παραγωγικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. Επίκεντρο της έκθεσης θα είναι ο αγροδιατροφικός  τομέας και ο τουρισμός, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο.

Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της Πελοποννήσου, των προϊόντων, της διατροφής και των τουριστικών διαδρομών (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. θα παρουσιάσουν με τρόπο διαδραστικό και άκρως ελκυστικό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, το πολυδιάστατο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πολιτιστικό προϊόν της Αιγιάλειας, με κυρίαρχους άξονες τους θεσμούς «Πάρκο των Χριστουγέννων», «Οινοξένεια» και «Εν Συρμώ-Γιορτές Οδοντωτού» που αποτελούν πλέον προγράμματα με μεγάλη αναγνώριση στο πανελλήνιο  και καθιστούν την Αιγιάλεια ως σημαντικό προορισμό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ταυτότητα, όλο το χρόνο.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και τις ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις, στην ιστοσελίδα www.peloponnisosexpo.gr