“Τα παιδιά θα’ρθουνε στις οκτώ”-Η θεατρική επιτυχία των Ρήγα-Αποστόλου, το Σάββατο 18 Μαΐου στον “Απόλλωνα”

0
239

Το θεατρικό έργο των Αλ.Ρήγα-Δημ.Αποστόλου “Τα παιδιά θα’ρθουνε στις οκτώ” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, παρουσιάζεται στο κινηματοθέατρο “Απόλλων” Αιγίου το Σάββατο 18 Μαΐου, με πρωταγωνιστές τους Αλέξανδρο Ρήγα και Βασιλική Ανδρίτσου.

Η παράσταση που θριάμβευσε στην Αθήνα, τώρα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας στάση και στην πόλη μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: Σκοτάδι. Κάποιοι μπήκαν στο σπίτι. Τα Παιδιά ειναι μέσα. Ομηρία. Ληστεία. Καταγγελία. Κωμωδία. Τα Παιδιά… ήταν ήρεμα στο σαλόνι τους στον Παράδεισο… περιμένοντας κάποια “καλά” παιδιά… όταν τελικά … ήρθαν κάτι άλλα, κακά παιδιά…
Ένα ζευγάρι παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, απο 2 ληστές που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους. Παράλληλα, οι ίδιοι “αδειάζουν” τις ψυχές τους, αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν. Μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής… Τα Παιδιά… τα λένε όλα … ο ένας για τον άλλον… και όλοι για κανέναν… Κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι χάνουν, κάποιοι προσπαθούν απλά να το κάνουν. Γιατί έτσι είναι η ζωή… έχει χιούμορ και μια “άρρωστη” οπτική της δικαιοσύνης… όταν κάποιοι μας ληστεύουν, μας ξυπνάνε… και τότε είναι που σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια μας… και μπορούμε όρθιοι, ν’ αγωνιστούμε!

Θα δοθούν δύο παραστάσεις: 7.00 το απόγευμα και 9.30 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ και 12 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Προπωλούνται εισιτήρια. Πληροφορίες στο τηλ. 26910-29660.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας