«Ταξίδι στις Γεύσεις της Αιγιάλειας» την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο Λιόπετρο

0
271

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο πλαίσιο του προγράμματος Leader και της ενταγμένης σε αυτό πράξης: «Αιγιάλεια: Ες φυτείαν αμπέλων εστίν επιτήδεια». Η εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στις Γεύσεις της Αιγιάλειας», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο εστιατόριο Λιόπετρο στη Φωνησκαριά Αιγιαλείας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

[20:00] Παρουσίαση προγράμματος FAME ROAD:

Παρουσίαση του έργου Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD,  που υλοποιείται από το Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 -2020.

[20:30] Η καταξιωμένη chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη – Κοντεσοπούλου κάνει αναδρομή σε προϊόντα που παράγει η Ελλάδα και η Αιγιάλεια, με πρότυπες συνταγές  που θα  μαγειρέψει  ζωντανά και θα μας προσφέρει ένα γαστριμαργικό ταξίδι.

[21:30] Ο συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου και η ερμηνεύτρια Δώρα Πετρίδη-μια κιθάρα και μια φωνή- σε μια βραδιά μουσικών αρωμάτων και γεύσεων.

Ένα ηχητικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου με επιλεγμένα  ακούσματα που αναφέρονται στα πάθη και στον πόνο που γεννά η θάλασσα και ο έρωτας στις ζωές  μας.

Είσοδος μόνο με προκράτηση.

Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα facebook της δηκεπά και το κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lfwy2vCksnQ

Πληροφορίες Προγράμματος Leader:

Η Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας είναι φορέας υλοποίησης και ανάδοχος της ενταγμένης Πράξης με τίτλο: «Αιγιάλεια: Ες φυτείαν αμπέλων εστίν επιτήδεια» και κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 0011056652, στο πλαίσιο του  Μέτρου 19: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD)-LEADER» του ΠΑΑ 2014-2020, Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την Τοπική Στρατηγική Ανάπτυξης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα».