Τελετή έναρξης για το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αιγίου, την Τρίτη 14 Ιουνίου στο Πολύκεντρο

0
10

Σε έναν τόπο που έχει μείνει στην πολιτιστική ιστορία ως ένα από τα πεδία δράσης και κινηματογράφησης του σπουδαίου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, θα πραγματοποιηθεί μία γιορτή του κινηματογράφου με σημείο αναφοράς τον σπουδαίο δημιουργό και με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες δημιουργίες ανήσυχων κινηματογραφιστών.

Από τις 14 έως τις 19 Ιουνίου, στον Κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στο Αίγιο, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Θόδωρος Αγγελόπουλος» υποδέχεται δημιουργούς, επαγγελματίες, θεατές σε μια γιορτή της έβδομης τέχνης με προβολές σημαντικών μικρού μήκους ταινιών από όλο τον κόσμο.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 21:00, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του φεστιβάλ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με την Έλλη Πασπαλά και τον πιανίστα Τάκη Φαραζή. Την βραδιά παρουσιάζει η ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και Χρυσό Χορηγό την Ολυμπία Οδό. Χορηγοί προϊόντων Μπύρα Μάμος και Οινοποιείο Κανακάρη.