Την Πέμπτη 17 Ιουλίου στην παραλία Σελιανιτίκων-Λόγγου, οι 2οι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιάλειας σε ανοιχτή θάλασσα

0
350

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «Βύρων» συνδιοργανώνουν τους «2ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Πέμπτη 17 Ιουλίου και ώρα 5.30 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου. Η εκδήλωση στηρίζεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

 

Αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Σημείο συγκέντρωσης των αθλητών, εκκίνησης και τερματισμού είναι ο παράλιος χώρος έναντι του καταστήματος «Εσπερίδες» Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr

 

Σημαντικές λεπτομέρειες:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από 10 ετών και άνω αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης. Για τα παιδιά έως 18 ετών η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση κατατίθεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, Ώρα 17:30 μ.μ. (16.30 μ.μ. Ενημέρωση Αθλητών – Ζέσταμα).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται για το Open Water. Πριν την εκκίνηση οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Οι αθλητές άνω των 70 και μόνον αυτοί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν βοηθητικά μέσα όπως πέδιλα ή αναπνευστήρα με μάσκα.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Στον παράλιο χώρο Σελιανιτίκων – Λόγγου, έναντι του καταστήματος « Εσπερίδες ».

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ :
α) 50 μ. για παιδιά Ηλικίας έως 12 ετών
β) 100 μ. 13 ετών και άνω
Κάθε κολυμβητής μπορεί να συμμετέχει σε δυο αγωνίσματα.
Τα αγωνίσματα είναι : ελεύθερο, πρόσθιο και ύπτιο.
Οι ηλικίες αποδεικνύονται από Α.Δ.Τ. του κατόχου ή άλλο δημόσιο έγγραφο π.χ. ληξιαρχική πράξη γέννησης.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
α ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 50 μ. ( αγόρια – κορίτσια ) ηλικίας από 10 έως 12 ετών
β ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 100 μ. ( αγόρια – κορίτσια ) ηλικίας από 13 έως 17 ετών
( Μόνο για τις ( α ) και ( β ) κατηγορίες απαραίτητα με συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα )
γ ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 100 μ. ( ανδρών – γυναικών ) ηλικίας από 18 έως 30 ετών
δ ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 100 μ. ( ανδρών – γυναικών ) ηλικίας από 31 έως 50 ετών
ε ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 100 μ. ( ανδρών – γυναικών ) ηλικίας από 51 έως 70 ετών
στ ) Ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο 100 μ. ( ανδρών – γυναικών ) ηλικίας από 71 ετών και άνω.
Οι ανωτέρω κατηγορίες δύναται να διαφοροποιηθούν μετά από απόφαση των διοργανωτών και αναλόγως των δηλωθέντων συμμετοχών.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Μετά το πέρας των αγώνων θα επακολουθήσει απονομή των αθλητών στον ίδιο χώρο όπου θα γίνει ο τερματισμός. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα ενώ οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες κάθε αγωνίσματος θα βραβευθούν επιπλέον με μετάλλια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις για την συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες θα κατατίθενται έως και την Τετάρτη 16 Ιουλίου αυτοπροσώπως ή από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του αθλητή, εφόσον είναι κάτω των 18 ετών, στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων « Ήλιος » (κέντρο Σελιανιτίκων – απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου) και ώρες καθημερινά από 18.00 έως 20.00 και στο κατάστημα του κυρίου Ευθύμιου Μπουλούμπαση (κεντρική πλατεία Λόγγου), καθημερινά ώρες καταστήματος. Επίσης μπορεί ο αθλητής να δηλώσει εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις : selianitika@selianitika.gr, sleonikis@yahoo.gr και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων να προσκομίσει το έντυπο της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.

Για περαιτέρω πληροφορίες  στα τηλέφωνα : 6972372677 (Σφήκας Λεωνίδας) & 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος).

Ενημερωτικό σημείωμα, έντυπο συμμετοχής – δήλωσης, αποτελέσματα και άλλο υλικό θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες www.selianitika.gr (Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων « Ήλιος ») και www.fol-byron.eu (Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων»).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας