Το Διακοπτό ‘φωτίζει’ το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του, το απόγευμα του Σαββάτου

608

Η Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), προσκαλούν όλους στη μικρή γιορτή για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αγορά του Διακοπτού, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Θα συμμετέχει η Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση. Επίσης, παιδιά από τα σχολεία του Διακοπτού θα αποδώσουν μικρά γιορτινά σκετς και ποιήματα, ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου ετοιμάζουν μια μικρή έκπληξη υπό τη διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Θεολόγη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και θα χαιρετήσουν τα σχολεία του Διακοπτού: Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο-Γυμνάσιο-Λύκειο και οι Σύλλογοι: Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης”, Πολιτιστικός Σύλλογος “Νέα Πνοή”, Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος “Φιλοξένια”, Ανεξάντλητοι Ποδηλάτες Διακοπτού, Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού, Αθλητική Ομάδα Διακοπτού, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερνίτσας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου-Γυμνασίου-Λυκείου Διακοπτού.