Τo Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και την κινητή έκθεση «Οι Σημαντικότερες Εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων»

0
493

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεκίνησαν τη χρονιά με την υποστήριξη μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του Δήμου Αιγιαλείας. Η πολιτιστική έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων» του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) του Δήμου Αιγιαλείας, με την αμέριστη υποστήριξη του ΑΥΡΑ, και φιλοξενείται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Μέσα από την πολύπλευρη και μακροχρόνια συνεργασία με το Δήμο Αιγιαλείας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ επιβεβαιώνουν διαρκώς τη διάθεση τους να συμβάλλουν, σταθερά, σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, η έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων» αποτέλεσε, για τη Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μια ακόμα αφορμή συνεργασίας με το Δήμο Αιγιαλείας, καθώς είναι ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός με ιστορική και εκπαιδευτική αξία. Η κινητή έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μικρούς και μεγάλους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν και να ανακαλύψουν τα μοναδικά επιτεύγματα του αρχαίου Ελληνικού κόσμου.
Επιπλέον κίνητρο υπήρξε ο φιλανθρωπικός  χαρακτήρας της έκθεσης, καθώς τα έσοδα από το συμβολικό αντίτιμο εισόδου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ε.Κ.Α.ΜΕ/ Α.μ.Ε.Α. «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» Αιγίου. Το Κέντρο συμβάλλει στη στήριξη παιδιών με ειδικές δεξιότητες παρέχοντάς τους εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση, φροντίδα και κυρίως μια ζεστή αγκαλιά.

Η περιοχή της Αιγιαλείας, όπου βρίσκεται και η πηγή εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, τοποθετείται για την Coca-Cola Τρία Έψιλον στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Ως εκ τούτου, η εταιρεία επιβεβαιώνει διαρκώς το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία της περιοχής, μέσα από ένα πολύπλευρο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς το οποίο υλοποιεί με την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων. Επιδίωξη της εταιρείας είναι να συνεχίσει να παρέχει πόρους, χρόνο και ουσιαστική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου Αιγιαλείας όπου δραστηριοποίεται εδώ και 24 χρόνια.

Λίγα Λόγια για το Φυσικό μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ
Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 1989. Εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το 2001, προστέθηκε το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 6x500ml), ενώ το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στις γυάλινες συσκευασίες του 1lt, των 330ml και σε πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2005 λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), με έξυπνους κι αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές «ιστορίες» σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ ActiveCap, ένα νερό «εν δράσει», σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας