Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες στα Μαθηματικά, μαθητές δημοτικών σχολείων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

0
337

Στη βράβευση 49 μαθητών από 12 σχολεία της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά” κατά το σχολικό έτος 2013-2014, προχώρησε την περασμένη Κυριακή το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και απηύθυναν χαιρετισμούς, οι κ.κ. Θεόδωρος Μπαρής-Αναπληρωτής περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Βασιλική Φελούκα-Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην 7η Περιφέρεια, Γεώργιος Αφράτης-Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με έδρα τη Πάτρα και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής με έδρα το Μεσολόγγι, κ. Σπυρίδων Παπαδάκης.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Κωσταντίνος Γιαννόπουλος, με θέμα «Η εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο μέσα από το παράδειγμα των μαθηματικών». Επίσης, έγινε ολιγόλεπτη παρέμβαση από τον κ. Γεώργιο Καλατζή, τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με διακρίσεις σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, με θέμα «Διαγωνισμοί και Έρευνα. Οι δυο ακραίες όψεις των μαθηματικών».

Τονίζεται πως στο προεδρείο της εκδήλωσης βρίσκονταν οι κ.κ. Γεώργιος Κουτσοδήμας-Ταμίας του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Διευθυντής του 11ου ΓΕΛ Πατρών, Δημήτριος Δαφνής-Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Σπύρος Παππάς-Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών, υπό τις επευφημίες όλων των παρευρισκομένων που ευχήθηκαν στα παιδιά εις ανώτερα και σε ακόμα πιο σπουδαίες διακρίσεις.

 

Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών

 

[widgetkit id=239]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας