Χαμόγελα και δώρα για παιδιά που το έχουν ανάγκη!

2360

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που συνένωσε φορείς και ιδιώτες, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο.

Το Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» γέμισε με χαμόγελα παιδιών ωφελουμένων της πρόνοιας όπως και απ’ το «Χαμόγελο του παιδιού», σε μια εκδήλωση προσφοράς και αγάπης. Διοργανωτές ήταν: το τμήμα Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, η ομάδα εθελοντών Αιγίου «Διέξοδος» ενώ χορηγός των δώρων της εκδήλωσης ήταν η εταιρία «Καλλιμάνης».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος», ενώ έκαναν face painting και κομμώσεις, προσφοράς του κομμωτηρίου  Ruby and Machi. Η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου γέμισε με μπαλόνια από την εταιρία Balloon.gr (Μπουκέτο Μπαλόνια), ενώ τα παιδιά γεύτηκαν λιχουδιές και γλυκίσματα προσφοράς του Αρτοποιείου Κουτρόπουλος.

Παρούσα στην εκδήλωση η αντιδήμαρχος Πρόνοιας και πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. κα Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη και η κα Όλγα Διαμαντή από την εταιρία Καλλιμάνης. O Δήμος Αιγιαλείας ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και συντελεστές που έκαναν πραγματικότητα αυτή την όμορφη εκδήλωση.