Χαρά και συγκίνηση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου “Ο Λαγός ο Πολύδωρος και η Πουά η Πασχαλίτσα” στο Διακοπτό

0
462

Αβίαστα χειροκροτήματα προκάλεσε στο πολυπληθές κοινό που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Διακοπτού, η παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της Ακρατινής εκπαιδευτικού και συγγραφέως Αναστασίας Ευσταθίου “Ο Λαγός ο Πολύδωρος και η Πουά η Πασχαλίτσα” από τις εκδόσεις “Κόκκινη Κλωστή Δεμένη”, το απόγευμα της Κυριακής.

Ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια σε λαγό, ασβό, πασχαλίτσα, νεραϊδούλες και λουλούδια της Άνοιξης και με τη συνύπαρξη της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές του παραμυθιού που παρουσιάστηκε από τα παιδιά, που είναι το κατ’ εξοχήν αναγνωστικό κοινό των βιβλίων της συγγραφέως.

Η κα Αναστασία Ευσταθίου ιδιαίτερα συγκινημένη, ευχαρίστησε τους μικρούς της φίλους που ζωντάνεψαν τόσο όμορφα το παραμύθι και τους παρότρυνε να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που τους βοηθούν να γνωρίσουν τον κόσμο αλλά και τον εαυτό τους και κάλεσε τους γονείς να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους, για να γίνεται πιο όμορφος ο κόσμος μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φάνης Σταυρόπουλος και Βασίλης Χριστόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Γιοβάς και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ.κ. Αθανασία Τασσινού και Μαρία Παπαγεωργίου, που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης και η κα Βάσω Βούλγαρη-Καραπαναγιώτη, Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού.

Από την εκπαιδευτική  κοινότητα παρόντες ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Αθηνά Σκανδάμη, η διευθύντρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου κα Χαρά Μαμωνά, ο διευθυντής του Γυμνασίου Ακράτας κ. Ανδρέας Διαμαντόπουλος, η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Διακοπτού κα Κική Βασιλάγκου και ο εκπαιδευτικός και σκηνοθέτης κ. Κώστας Κλάγκος. Το παρών έδωσαν και οι Τοπικοί Σύλλογοι, καθώς και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Διακοπτού.

 

[widgetkit id=297]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας