Αποκριάτικο “ποτ πουρί” το πρωί της Κυριακής στα Ψηλαλώνια Αιγίου-Ένα μεγάλο πάρτυ με guest χορευτή τον Thiago

0
446

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, κορυφώνονται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο αποκριάτικο “ποτ πουρί”, ένα καρναβαλικό πάρτυ με μουσική, χορό, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, που θα στηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου μετά τις 11.30 το πρωί.

Καρναβαλική μουσική από dj, face painting με καρναβαλικά σχέδια, χειροτεχνίες, κλόουν και μπαλονοκατασκευές είναι μερικές από τις δράσεις που θα συνθέσουν το πάρτυ, ενώ επαγγελματίες χορευτές θα παρουσιάσουν show που θα ενθουσιάσουν και θα παρασύρουν τους καρναβαλιστές σε ατέλειωτο κέφι. Guest χορευτής θα είναι ο βραζιλιάνος Thiago, γνωστός μας από την τηλεοπτική εκπομπή “So you think you can dance”.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούν για ένα ηλιόλουστο πρωινό κι έτσι, οι καιρικές συνθήκες φαίνεται πως θα ευνοήσουν αυτή την υπαίθρια καρναβαλική γιορτή, όπου μικροί και μεγάλοι θα γίνουν μια παρέα ντυμένοι μασκαράδες και θα μεταμφιέσουν την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό! Μη λείψει κανείς!

Χορηγός του Αποκριάτικου “Ποτ Πουρί” είναι ο παιζότοπος “Καραμέλα”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας