Αρχίζει το “Παιδικό Καρναβάλι 2014”-Εργαστήρι Καρναβαλικής Μάσκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου το Σάββατο το πρωί

395

Οι Απόκριες έφτασαν και μαζί τους και το «Παιδικό Καρναβάλι 2014» του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., που περιλαμβάνει πολλές κεφάτες δραστηριότητες στο πλαίσιο μιας σειράς θεσμών που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους και που φέτος θα εμπλουτιστούν με νέες εκπλήξεις, πάντα σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής. Για δύο εβδομάδες, λοιπόν, η Αιγιάλεια θα κινηθεί σε καρναβαλικούς ρυθμούς, γεμάτους δημιουργία και ψυχαγωγία και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με το Καρναβαλικό Εργαστήρι κατασκευής μάσκας, με τη συνεργασία του Ε.Κ.Α.ΜΕ./Α.μ.Ε.Α. Αιγίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου. Πούλιες και χρώματα θα είναι στη διάθεση των παιδιών για να δημιουργήσουν ευφάνταστες μάσκες σε αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ στους μικρούς φίλους που θα συμμετάσχουν θα γίνει χαρούμενο face painting. Το εργαστήρι θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στη 1.30 το μεσημέρι.
Παράλληλα, το Σάββατο στις 11.30 πρωί, επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, θα κηρυχθεί η έναρξη για το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με θέμα «Στα ίχνη του στέμματος» σε συνεργασία με το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου. Πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Λίγο πριν την καρναβαλική γιορτή ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συνειδητοποιεί ότι κλάπηκε το στέμμα του. Συντετριμμένος από αυτό το γεγονός, απειλεί να μην πραγματοποιηθεί το Παιδικό Καρναβάλι στην πόλη μας αν δε βρεθεί το στέμμα …και η αναζήτηση αρχίζει!

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, που είναι οι εξής:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: Φυσικό Μεταλλικό νερό “Αύρα”, Carrefour Μαρινόπουλος

ΧΟΡΗΓΟΙ: Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης, Ελιές Τρίψας, Ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα”, Αρτοποιΐα-Ζαχαροπλαστική “Τηλιγάδης”, Κουτρόπουλος catering, “Γιαννούλης-Ζάρος” Σουβλάκι χωριάτικο, ψητοπωλείο “Λιατσής”, cafe “Άρωμα πλατείας”, cafe “Roberto”, “Mouses” cuisine bar, γλυκά κουταλιού “Κλωνή”.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Αιγιάλεια, Ημερήσιος της Αχαΐας, Στυξ, Τα Νέα της Αιγιάλειας, aigialeianews.gr, Ράδιο Αίγιο 992, filodimos.gr, egimagazine.gr