Με Τσιτσάνη ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”

0
268

Αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, το Βασίλη Τσιτσάνη, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Το ζεστό καλοκαιρινό βράδυ ‘στολίστηκε’ με κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια του τρικαλινού τραγουδοποιού, χαρίζοντας κέφι στους θεατές που σιγοτραγουδούσαν σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Το αφιέρωμα που δημιουργήθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη, παρουσιάστηκε σε συνεργασία της Χορωδίας του σχολείου, της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας και πολυμελούς λαϊκής ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση των καθηγητριών μουσικής κ.κ. Έφης Γιαννακοπούλου και Βασιλικής Νάσση. Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές χόρεψαν τα τραγούδια “Όμορφη Θεσσαλονίκη” και “Απόψε στις Ακρογιαλιές” υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Παναγιώτας Σταθούλια. Σημειώνεται πως την επιμέλεια των κειμένων είχε ο διεύθυντής του σχολείου κ. Ι.Παπαθεοδωρόπουλος και την ψηφιακή υποστήριξη ο κ. Γ. Λιόπας.

[widgetkit id=320]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας