“Άννα Καρένινα” και “Ραλφ, η επόμενη πίστα”, από την Πέμπτη στον “Απόλλωνα”

0
634

Μια συγκλονιστική ταινία, η “Άννα Καρένινα”, βασισμένη στο θρυλικό μυθιστόρημα του Λέοντος Τολστόι, θα προβάλλεται στον κινηματογράφο “Απόλλωνα” από την ερχόμενη Πέμπτη 24/1 έως την Τετάρτη 30/1. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Τζο Ράιτ και πρωταγωνιστούν οι Κίρα Ναϊτλι, Τζουντ Λο, Άαρον Τζονσον κ.α.

Στο επίκεντρο του έργου βρίσκεται ο κόσμος των αριστοκρατών της τσαρικής αυτοκρατορίας, ανάμεσά τους και η ηρωίδα του μυθιστορήματος Άννα Καρένινα, μια νέα όμορφη γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία ζει σε μια καταπιεστική γι’ αυτήν οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της και τον μικρό γιο της. Σύντομα η ισορροπία της ζωής της ανατρέπεται, όταν γνωρίζει τον κόμη Βρόνσκι, που είναι νέος, όμορφος, πλούσιος και κοσμικός. Η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στο σύζυγο και η αγάπη για το παιδί της δεν δείχνουν να είναι αρκετά ώστε να την αποτρέψουν από τον έρωτα που αρχίζει να νιώθει για τον Βρόνσκι. Η Ρωσία του 19ου αιώνα ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μια δυνατή αλλά και τραγική ιστορία αγάπης.

Η ταινία θα προβάλλεται 7.45-10.00 και 10.00-12.15.

Τις ίδιες μέρες, στην απογευματινή προβολή 6.00-7.45, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με την ταινία κινουμένων σχεδίων “Ραλφ, η επόμενη πίστα” (Wreck it Ralph), που θα προβληθεί μεταγλωττισμένη.

Όταν ο Ραλφ αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα στιβαρά του χέρια και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σκοπός του είναι να αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα για να είναι κι αυτός ήρωας. Από τους καλούς. Στη διαδρομή του θα συναντήσει τη σκληροτράχηλη Segreant αλλά και την απροσάρμοστη και εριστική Βανελόπε, ενώ κάποια στιγμή θ’ απελευθερωθεί ένας θανάσιμος εχθρός που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα προλάβει ο Ράλφ ν’ αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το game over;
Σκηνοθεσία: Ριτς Μουρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας