Η ελληνική ταινία “Ο εχθρός μου” από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον “Απόλλωνα”

0
614

Η ελληνική ταινία “Ο εχθρός μου” θα προβάλλεται από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο.

Το υποδειγματικά δομημένο σενάριο θέτει τα πιο επίκαιρα κοινωνικά αλλά και υπαρξιακά ερωτήματα του καιρού μας: Ποιο είναι το πραγματικό τίμημα για την εφαρμογή των ιδεών μας στην πράξη; Τι πρέπει να υποστούμε σε προσωπικό επίπεδο για να στηθεί μια ευνομούμενη, ανεκτική και δίκαιη κοινωνία;

Ο Κώστας Στασινός, παιδί της μεταπολίτευσης, γεωπόνος, καταστηματάρχης, οικογενειάρχης με δυο παιδιά και μια παλιά μονοκατοικία στη Νέα Σμύρνη, νομίζει πως ξέρει τις απαντήσεις. Θα βρεθεί όμως προ εκπλήξεως όταν μια συμμορία θα εισβάλλει στο σπίτι του, θα το ληστέψει και θα κακοποιήσει την κόρη του.

Η Αστυνομία αδυνατεί να βρεί τους ενόχους, ένας γείτονας όμως θα του δώσει πληροφορίες και θα τον φέρει μπροστά σε ένα μοιραίο ηθικό δίλημμα. Να πάρει τον νόμο στα χέρια του ή να προσπαθήσει να ξεχάσει όπως του ζητούν η γυναίκα και η κόρη του;

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος, Αριάδνη Καβαλιέρου, Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ώρες προβολών: 8-10, 10-12.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας