Η ταινία “300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας” από την Πέμπτη 13 Μαρτίου στον “Απόλλωνα”

0
566

Την ταινία “300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας” (300: The Rise of an Empire) παρουσιάζει ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο, από την Πέμπτη 13 έως την Τετάρτη 19 Μαρτίου, με ώρες προβολών 8-10, 10-12.

Παράλληλα με την μάχη των Θερμοπυλών, ο γιγαντιαίος περσικός στόλος υπό τις διαταγές της αδίστακτης ναυάρχου Αρτεμισίας, συγκρούεται στα στενά της βόρειας Εύβοιας με τον ελληνικό στόλο, τον οποίο διοικεί ο ήρωας της μάχης του Μαραθώνα Θεμιστοκλής. Η Αρτεμισία έσπρωξε τον νεαρό Ξέρξη να εκδικηθεί τους Έλληνες αλλά την ώρα που ο τελευταίος τα έβρισκε σκούρα στην ξηρά από τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, εκείνη ως δεινή ναύαρχος, οδηγούσε τον πολυάριθμο περσικό στόλο στα στενά της βόρειας Εύβοιας, σε σύγκρουση με τον υποδεέστερο ελληνικό, ο επικεφαλής του οποίου ήταν ο ατρόμητος και πολυμήχανος Θεμιστοκλής. Η ναυμαχία του Αρτεμισίου είναι υπόθεση δύο ηρώων, ενός πολύ πολύ καλού και μιας πολύ, μα πολύ κακιάς, οι οποίοι ξεπαστρεύουν με το σπαθί τους το μισό τουλάχιστον αντίπαλο στράτευμα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νόαμ Μούρο. ΠΑΙΖΟΥΝ: Σάλιβαν Στέιπλετον, Εύα Γκριν, Λένα Χέντι, Ροντρίγκο Σαντόρο.

** Το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στον κινηματογράφο “Απόλλωνα”, θα παρουσιαστεί η παράσταση “Ο Καραγκιόζης κυνηγός και η Κοκκινοσκουφίτσα” από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, με είσοδο 5 €.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας