Ο Παντελής Βούλγαρης στο Αίγιο-Θα προλογίσει την ταινία του “Μικρά Αγγλία” στην προβολή της, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

0
601

Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκινά το νέο έτος για τον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, καθώς την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου η πόλη θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθεί τον σπουδαίο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, ο οποίος θα παρευρεθεί την ίδια μέρα, στην προβολή της νέας του ταινίας “Μικρά Αγγλία”, που έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θερμές κριτικές.

Ο κ. Βούλγαρης δέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνου Κλάγκου και μάλιστα θα προλογίσει την ταινία του στους σινεφίλ της περιοχής. Η ειδική εκδήλωση-προβολή θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και παρακαλούνται θερμά οι θεατές να έχουν προσέλθει πριν την ώρα έναρξης.

Η ταινία “Μικρά Αγγλία” μας μεταφέρει στο νησί της Άνδρου στη δεκαετία του ’30, αφηγούμενη έναν ανομολόγητο έρωτα, ο οποίος διαταράσσει τη γαλήνη μιας οικογένειας. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη. Οι προβολές της θα πραγματοποιηθούν στον κινηματογράφο “Απόλλωνα” από την Πέμπτη 2 έως την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ώρες 6-9 και 9-12 (πλην βεβαίως της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου, που θα γίνει μία προβολή). Παίζουν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αννέζα Παπαδοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας