Εκδηλώσεις την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε Αίγιο και Διακοπτό

0
369

Για την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τη βοήθεια καλών φίλων και χορηγών:

  • Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, το “Πειρατικό Εργαστήρι των Ξωτικών” ετοιμάζει καραβάκια με ευχές, για την εορταστική ψαριά του Άη-Βασίλη. Τα αυτοσχέδια καραβάκια θα ταξιδέψουν στην Λίμνη των Πειρατών ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε μια ξεκαρδιστική ψαριά –κλήρωση με μεγάλα δώρα.
  • Στις 11.30 το πρωί οι X-Saltibagos παρουσιάζουν ζογκλερικά κόλπα και σόου ξυλοπόδαρων. Με την ευγενική χορηγία του Movida cafe-bar.
  • Στις 5.30 το απόγευμα, οι X-Saltibagos επιστρέφουν στο πάρκο με νέα ακροβατικά και παιχνίδια. Με την ευγενική χορηγία του Sports cafe “Ημίχρονο”.
  • Στις 6 το απόγευμα, η Χριστίνα Ψύχα, ο Νίκος Λιναρδόπουλος και ο Νίκος Καπράλος θα μας πάνε “Βόλτα στη Mουσική” με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Με την ευγενική χορηγία του Agora cafe.

Εξάλλου, στις 11.30 το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας θα παρουσιάσει “πρωτοχρονιάτικη καλαντάδα” στην αγορά του Διακοπτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας