“Ουζερί Τσιτσάνης”, για δεύτερη εβδομάδα στον “Απόλλωνα” – Στο Αίγιο την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Μανούσος Μανουσάκης

0
598

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, η προβολή της εξαιρετικής ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη “Ουζερί Τσιτσάνης”, με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο. Ώρες προβολών 7.45-10.00, 10.00-12.15.

 

Η ταινία, που συγκινεί βαθιά και απόλυτα με την ιστορία που διηγείται, έχει ήδη αποσπάσει πολύ θερμές κριτικές από τους κινηματογραφόφιλο κοινό. Εξάλλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα βρεθεί στον “Απόλλωνα” την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και επιλέγοντας την πόλη του Αιγίου ως σταθμό στην περιοδεία του σε όλη τη χώρα, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η σπουδαία μορφή του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού, ο Βασίλης Τσιτσάνης κι ένας απαγορευμένος έρωτας στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη του 1942-43. Ο Γιώργος και η Εστρέλ είναι ερωτευμένοι, όμως ο έρωτας ανάμεσα έναν χριστιανό και μια εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία τους, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό “ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ”, εκεί όπου ο μεγάλος συνθέτης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης
Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας