“Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης” και “Hunger Games”, από τα Χριστούγεννα στον “Απόλλωνα”

0
588

Με δύο σπουδαίες ταινίες αποχαιρετά το 2014 ο Δημοτικός κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο. Από τα Χριστούγεννα μέχρι την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου θα προβάλλονται οι ταινίες “Οι πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης” και “The hunger games: Επανάσταση-Μέρος 1”.

  •  Προβολή 6.00-7.45 “Οι πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης” (Penguins of Madagascar)

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Σκίπερ, ο Κοβάλκσι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, μας συστήνονται τώρα ως μια άφοβη και cool παρέα με ισχυρούς, σχεδόν οικογενειακούς δεσμούς. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ωστόσο, όταν γίνουν στόχος εκδίκησης ενός σατανικού δόκτορα, του Οκτάβιου Μυαλάτη, ο οποίος ως Χταπόδι Ντέιβ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το είδος των Πιγκουΐνων γενικά -και με τους χαριτωμένους φίλους μας ειδικότερα.

Σκηνοθεσία: Έρικ Ντάρνελ, Σάιμον Τζετ Σμιθ.
Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

  • Προβολές 7.45-10.00 και 10.00-12.15 “The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος 1” (The Hunger Games: Mockingjay)

ΥΠΟΘΕΣΗ: Συναντάμε την Κάτνις Έβεργκριν στην περιοχή 13, στο υπέδαφος της οποίας έχει βρει καταφύγιο μαζί με τους οργανωμένους επαναστάτες, που της ζητούν να γίνει η κοτσυφόκισσά τους, το σύμβολο της εξέγερσης κατά της Κάπιτολ. Διστακτική στην αρχή, τελικά θα δεχτεί, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να απελευθερώσει τον Πίτα και τους άλλους συντρόφους της, οι οποίοι έχουν πέσει στα χέρια του προέδρου Σνόου.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουρθ, Τζούλιαν Μουρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας