Εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” παραμονή, ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

0
336

Με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο παραμυθένιο σκηνικό του Δημοτικού Κήπου Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, που έχει μαγέψει κυριολεκτικά τους επισκέπτες από την Αιγιάλεια και όχι μόνο.

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, τα παιδιά της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης (11.00 π.μ.). Στις 12 το μεσημέρι, τα παιδιά του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου με κάλαντα,τραγούδια και δρώμενα, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών, παρουσιάζοντας τα έθιμα του Δωδεκαήμερου. Στις 6 μ.μ. το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου προσφέρει “Τσάι στη Μαρμίτα” και κεράσματα, πραγματοποιώντας και bazaar. Παράλληλα, η Χριστιάνα Ζάρου στο βιολί και ο Νίκος Διαμαντόπουλος στο αρμόνιο, θα παίξουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, μετά τις 11 το πρωί, το εργαστήριο “Ονειροτέχνημα” κατασκευάζει μαζί με τους μικρούς φίλους του Πάρκου, μαγικά αστεράκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Την ίδια ώρα, τα παιδικά προσωπάκια μεταμορφώνονται εορταστικά με face painting.

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, το “Ονειροτέχνημα” παρουσιάζει εικαστικό εργαστήρι με ζωγραφική μέσα στο νερό και δημιουργία πολύχρωμων στολιδιών, ενώ οι μικροί φίλοι μπορούν να κάνουν και πάλι face painting. Στις 12 το μεσημέρι ο εκκεντρικός Christian, μυημένος στις τέχνες του τσίρκου, ξεσηκώνει τα πλήθη με κεφάτα νούμερα, δίνοντας νέα διάσταση στο παιδικό θέαμα. Σε περίπτωση βροχής, οι εκδηλώσεις της Παρασκευής θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας