Στο Αίγιο την Τετάρτη ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, σε ειδική προβολή της ταινίας του “Ουζερί Τσιτσάνης” (8 μ.μ.)

0
554

Μεγάλη τιμή για το Αίγιο αποτελεί η επιλογή του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλωνα” για την παρουσία του γνωστού σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της νέας του ταινίας “Ουζερί Τσιτσάνης”.

Ο κ. Μανουσάκης θα επισκεφθεί το Αίγιο προσκεκλημένος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με την αφορμή της προβολής της πολυαναμενόμενης ταινίας του στον “Απόλλωνα”. Στις 7 μ.μ. ο σκηνοθέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 7.30 μ.μ. θα βρεθεί στην κινηματογραφική αίθουσα του Απόλλωνα για να μιλήσει με το κοινό, πριν την ειδική προβολή της ταινίας που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ..

Με επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα και φόντο την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος σκηνοθέτης ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης  με τη μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη να υπογραμμίζει την εξέλιξη. Το «Ουζερί Τσιτσάνης» είναι ένα ταξίδι στην ιστορία με προορισμό έναν μεγάλο έρωτα και αφετηρία τις δημιουργίες του Βασίλη Τσιτσάνη υπό τα νέα ηχητικά σχήματα του Θέμη Καραμουρατίδη, που ντύνει την ταινία με καινούριες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών αλλά και με νέα πρωτότυπα μουσικά ακούσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας