Θεατρική παράσταση «To θαυμαστό ταξίδι του Γενναίου Χιόνη» από τη Θ.Ε.Α. στον Απόλλωνα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με δωρεάν είσοδο για όλους

695

Το παραμύθι της συγγραφέως Κατερίνας Μουρίκη «Το θαυμαστό ταξίδι του Γενναίου Χιόνη» γράφτηκε φέτος αποκλειστικά για το Πάρκο των Χριστουγέννων του Αιγίου και θα παρουσιαστεί ως παράσταση από τη Θεατρική Έκφραση Αιγίου (Θ.Ε.Α.) – σε θεατρική διασκευή της ίδιας της ομάδας – στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Απόλλων» και στη συνέχεια στην έναρξη του Πάρκου στις 12  Δεκεμβρίου με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Μαζί μας θα είναι και η συγγραφέας να υπογράφει τα βιβλία και ο Άγιος Βασίλης να υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους!

«Η μικρή Ελπίδα στεναχωριέται που ο Ήλιος δεν είναι πια τόσο λαμπερός λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Έτσι αυτός γίνεται ο ουράνιος προστάτης της, της γνωρίζει τον χιονάνθρωπο Χιόνη και τους καθοδηγεί μέχρι την απελευθέρωση του Μεγάλου Ρυθμιστή του Κλίματος. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέχρι να φτάσουν στο Βόρειο Πόλο όπου  βρίσκεται φυλακισμένος ο Ρυθμιστής του Κλίματος  είναι πάρα πολλές όμως με την αγάπη και τη φιλία όλα ξεπερνιούνται.»

Συμμετέχουν: Εύη Χρόνη, Διονύσης Νικολόπουλος, Σπύρος Γεωργίου, Μιχάλης Γεωργίου, Νίκος Σεφέρης, Περικλής Μουντζουρούλιας, Πένυ Μουντζουρούλια, Γιώργος Ζούμπος, Θέλια Ζούμπου, Κάτια Φάκου, Γιώτα Καρατζά, Κατερίνα Ροδοπούλου, Βασίλης Σεφέρης, Κων/να Βαλλιανάτου, Μαριάννα Στεφανίδου, Μαρία Σπυροπούλου

Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Σεφέρη, Χορογραφίες-Επιμέλεια Κίνησης: Εύα Παπαγιαννακοπούλου (Σχολή Χορού Bella’s), Κοστούμια: Βεστιάριο «Ρωμαίος & Ιουλιέττα», Σκηνικά: Γιώργος Σεφέρης.

Τα θέματα της κλιματικής αλλαγής, της δύναμης της φιλίας και της αγάπης που πραγματεύεται το συγκεκριμένο παραμύθι αφορούν μικρούς και μεγάλους, γι’ αυτό σας περιμένουμε όλους να «ταξιδέψετε» μαζί μας!