Η Αιγιάλεια «γέμισε» μηχανές στο 5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας

336

Η Αιγιάλεια υποδέχτηκε εκαντοντάδες μοτοσυκλετιστές το τριήμερο 14-16 Ιουλίου φιλοξενώντας το 5ο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, με τη συμμετοχή δεκάδων μοτολεσχών.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ποικίλες δράσεις, με εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως  Λίμνη Τσιβλού, Ζαρούχλα, Καλάβρυτα, Τροιζόνια κ.α., ενώ την τιμητική του είχε η παραλία της Αβύθου στη θέση μάτι, όπου και στήθηκε μια «μοτοπολιτεία» με περίπτερα και μουσική σκηνή.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου μετά το καλωσόρισμα και τις εγγραφές των συμμετεχόντων, ακολούθησε συναυλία με τους «Ορίζοντες» σε ροκ ρυθμούς, με την παραλία της Αβύθου να γεμίζει με κόσμο. Το Σάββατο 15 Ιουλίου η μέρα περιλάμβανε τέσσερις εκδρομικές διαδρομές με ξεναγήσεις και η συνδυάστηκε με μπάνιο στις παραλίες της Αιγιάλειας. Το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε με ένα ιδιαίτερο χρήσιμο σεμινάριο εκτέλεσης ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ, με την σκυτάλη να δίνεται στον Χορευτικό Όμιλο Αχαιών που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα με τη βραδιά να κλείνει με μια εξαιρετική συναυλία από το συγκρότημα «Κούπες».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος καλωσόρισε του συμμετέχοντες λέγοντας πως «Η Αιγιάλεια έχει μια φιλόξενη καρδιά για όλους», ενώ ακολούθησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, που υποστήριξε τη διοργάνωση, με ευχές για καλές και ασφαλείς βόλτες. Με τη σειρά του καλωσόρισε του μοτοσυκλετιστές και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας κ. Τάκης Ανδριόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φωκίων Ζαΐμης εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της οποίας ήταν οι εκδηλώσεις. Επίσης, την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ροδοδάφνης κ. Γιώργος Παλαιολογόπουλος, που φιλοξένησε τη διοργάνωση. Τέλος, ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου) κ. Γκιώνη ο οποίος ευχαρίστησε με συγκίνηση τους φίλους της μοτοσυκλέτας που διέθεσαν όλα τα έσοδα της εκδήλωσης για την ενίσχυση του ιδρύματος.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου το 5ο συναπάντημα έκλεισε με αποχαιρετιστήριες βουτιές στις πανέμορφες παραλίες της Αιγιάλειας και την επιστροφή σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη κι απ΄την Κέρκυρα μέχρι τη Σαλαμίνα.