Γεμάτη μελωδίες η κοπή πίτας της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιάλειας

0
637

Στην παραλία του Διακοπτού, μέσα σε μια πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διευρυμένης Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιάλειας.

Οι μαθητές μαζί με τη δασκάλα τους Βασιλική Νάσση παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια υπό τη συνοδεία του πιάνου της καθηγήτριάς τους Βασιλικής Νάσση, που παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του Διακοπτού, γονείς μαθητών και δημότες από όλη την Αιγιάλεια. Ήταν η πρώτη γιορτή για την διευρυμένη χορωδία που ξεκίνησε από το Διακοπτό και στη συνέχεια ύστερα και από πρόταση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας συγκέντρωσε παιδιά και εφήβους από όλη την Αιγιάλεια. Στην κοπή της πίτας παρέστησαν η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη, η αντιπρόεδρος Μαρία Παπαγεωργίου, καθώς και τα μέλη της Επιχείρησης Σωτήρης Παπαγεωργίου και Βασίλης Μανουηλίδης.

Μιλώντας στα παιδιά και στη δασκάλα τους, η κυρία Ψυχράμη συνεχάρη τη Χορωδία για την έως τώρα προσφορά της στο κοινό της Αιγιάλειας και ευχήθηκε η συνέχεια να είναι το ίδιο εποικοδομητική, τονίζοντας παράλληλα πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση των παιδιών και των εφήβων με τη μουσική και την τέχνη μέσα στα πλαίσια της ομάδας. Χαιρετισμούς απηύθυναν και η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Παπαγεωργίου, όπως και η δασκάλα της Χορωδίας Βασιλική Νάσση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας