Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Ζησιμόπουλου

0
792

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μια κατάμεστη αίθουσα στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», το Σάββατο 4 Νοεμβρίου η παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού εγχειρήματος του νεαρού Αιγιώτη συγγραφέα Αλέξη Ζησιμόπουλου.

Το βιβλίο «Σκοτεινά Βήματα» από τις εκδόσεις Πηγή πρόκειται για ένα μυθιστόρημα φαντασίας και όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση, από την ανάγνωση εκτεταμένων αποσπασμάτων.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με μουσική σύνθεση του Αρίστου Καρβελά και εκτέλεση από τη Στέλλα Καρβελά (πιάνο) και Ελένη Σπηλιοπούλου (φλάουτο), ενώ ακολούθησε η παρουσίαση από τον Ανδρέα Αρβανίτη ηθοποιό σκηνοθέτη, την Βαρβάρη Σεφέρη φιλόλογο – μεταπτ. Φοιτήτρια Θεατρικών Σπουδών, τον Παναγιώτη Βάγια – Φιλόλογο και τον Πρόδρομο Μπαχτζόγλου φοιτητή φιλολογίας.
Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κα Μαρία Τσουκαλά και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Παναγόπουλος απηύθυναν χαιρετισμό και προλόγισαν και αυτοί με τη σειρά τους το νεαρό φέρελπι  συγγραφέα, ενώ τόνισαν τη σημασία που έχει να προωθηθούν οι νέοι δημιουργοί της περιοχής.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη σύντομη ομιλία του συγγραφέα Αλέξη Ζησιμόπουλου στην οποία ευχαρίστησε το κοινό και τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας