Κατάβαση του ποταμού Κράθη, την Κυριακή 30 Ιουνίου, από την Ομάδα Εθελοντών Ακράτας “Συνοδοιπόροι”

0
628

 

Η ομάδα εθελοντών Ακράτας ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, επέλεξε να κλείσει τις δράσεις της για την φετινή χρονιά με μια δράση γεμάτη συμβολισμούς, συναισθήματα και μοναδικές εικόνες του τόπου, με την Κατάβαση του ποταμού Κράθη!

 

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση: “Ξεκινάμε οι ενήλικες από τα δύσκολα, ανεβαίνουμε προς τα πάνω, φτάνουμε ψηλά, πολύ κοντά στην πηγή. Για να το καταφέρουμε στηριζόμαστε ο ένας στο άλλον γιατί κάποια σημεία είναι δύσκολα, αξιοποιούμε ο ένας τις γνώσεις και δεξιότητες του άλλου, σταματάμε για να πάρουμε δυνάμεις και να απολαύσουμε την ομορφιά του τοπίου. Συνεχίζουμε προς τα κάτω, σε κάποια στροφή συναντάμε τους υπόλοιπους γονείς, τα μικρά παιδιά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Το ρυάκι γίνεται ποτάμι και κατεβαίνοντας προς τα κάτω συναντιέται με την θάλασσα!”

 

Θα ξεκινήσουν όσοι επιλέξουν την μεγαλύτερη διαδρομή: Φούρνοι-Φαράγγι Περιστεριώνα-Φούρνοι-εκβολές Κράθη (διάρκειας 2 ωρών περίπου) στις 8:00 το πρωί της Κυριακής, με σημείο εκκίνησης το τουριστικό περίπτερο Πορρωβίτσας δίπλα στο Akrata Beach Camping.

 

Θα ακολουθήσουν οι γονείς με μικρά παιδιά αλλά και όσοι επιθυμούν μια πιο σύντομη διαδρομή Φούρνοι-εκβολές Κράθη (διάρκειας 1 ώρας περίπου) στις 9:30 το πρωί της Κυριακής, με σημείο εκκίνησης και πάλι το τουριστικό περίπτερο Πορρωβίτσας δίπλα στο Akrata Beach Camping.

Χρήσιμες πληροφορίες:
-Φορέστε άνετα ρούχα (προαιρετικά μαγιό) και κλειστά αθλητικά παπούτσια

-Πάρτε μαζί σας νερό και το ποδηλατικό σας κράνος

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με μέλη της ομάδας εθελοντών (Παππά Κατερίνα: 697 1898408 & Παπαγεωργοπούλου Μάρη: 693 2641603)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας