Παραδόθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” τα οκτώ φιλοτεχνημένα συρτάρια

0
898

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο νέο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη Αιγίου παρέστη η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη. Μαζί με πολλούς ακόμα δημότες, παρουσία της δημοτικής αρχής και πλήθους εκπροσώπων φορέων της Αιγιάλειας, η κα Ψυχράμη παρακολούθησε τον Αγιασμό και ξεναγήθηκε στους χώρους του οικήματος, που προσφέρθηκε από την αιγιώτισσα επιχειρηματία κα Ιζαμπέλα Αρβανίτη στο «Χαμόγελο του  Παιδιού».

Ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές, το Δήμο Αιγιάλειας, όλους τους φορείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους δημότες της Αιγιαλειας που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη εκδήλωση στο χώρο.

Μετά από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η κα Ψυχράμη μαζί με το δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Στάθη  Θεοδωρακόπουλο παρέδωσαν στον κ Γιαννόπουλο επιστολή η οποία αναφερόταν σε έκθεση που πραγματοποίησε η ΔΗΚΕΠΑ και είχε ως στόχο της τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για να παραδοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για το ποσό των 2.000 ευρώ που προήλθε από την πώληση φιλοτεχνημένων συρταριών, μετά την έκθεση που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου μέσα στις γιορτές. Το ποσό πρόκειται να παραδοθεί άμεσα από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ στον οργανισμό. Προς το παρόν, στον πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” και τους υπόλοιπους υπευθύνους του οργανισμού παραδόθηκαν 8 παλιά φιλοτεχνημένα συρτάρια για να παραμείνουν στο σπίτι της Τέμενης σαν αναμνηστικό της έκθεσης. Τα πέντε από τα οκτώ συρτάρια ανήκαν σε αγοραστές, που επιθυμούσαν να τα χαρίσουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα υπόλοιπα τρία ανήκαν στη ΔΗΚΕΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας