ΔΗΚΕΠΑ: Παραδόθηκε η επιταγή με τα έσοδα της έκθεσης “Εφευρέσεις Αρχαίων Ελλήνων” στο ΕΚΑΜΕ

0
786

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ με σκοπό να παραδώσει την επιταγή των 5.500€ στον Πρόεδρο κ.Στεφανίδη  και τον Ταμία κ.Παναγόπουλο του Κέντρου.

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από  την κινητή έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων» που φιλοξενήθηκε στο Αίγιο ύστερα από πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Η προσπάθεια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας να αναδείξει τον πολιτισμό μας και παράλληλα να ενισχύσει το έργο του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και το Δ.Σ. του Κέντρου οφείλει να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς το Δήμο Αιγιαλείας, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και όλους τους υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης.

 

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά την 3Ε με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Αύρα” για την τεράστια συμβολή της, ως μεγάλου χορηγού, στην πραγματοποίηση και επιτυχία της έκθεσης που είχε διπλό χαρακτήρα, τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας