Παραδόθηκε φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά προς το Κοινωνικό Φροντιστήριο

955

Ένα φωτοτυπικό μηχάνημα παραδόθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιάλειας στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Παπαβραμόπουλο και στο διευθυντή του 2ου Λυκείου Αιγίου κ. Σταματόπουλο, για τις ανάγκες του φροντιστηρίου που στεγάζεται στο εν λόγω λύκειο.

Η παράδοση του φωτοτυπικού έγινε κατόπιν απόφασης του Δ.Σ της ΔΗΚΕΠΑ, ενώ το μηχάνημα αγοράστηκε με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους που είχε φιλοξενηθεί το Δεκέμβριο στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» και παρακολούθησαν μαθητές από όλη την Αιγιάλεια. Τα υπόλοιπα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την παραπάνω δράση, θα αξιοποιηθούν για την αγορά σχολικών ειδών, τα οποία με τη σειρά τους θα δοθούν σε μαθητές που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βασιλική Ψυχράμη δήλωσε σχετικά: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχουμε καθήκον να φροντίζουμε με κάθε τρόπο τις οικογένειες του τόπου μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Το κοινωνικό έργο είναι από τους βασικότερους στόχους της ΔΗΚΕΠΑ. Γι’ αυτό το λόγο και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτό να συνεχιστεί με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική».