“Πήραν μέρος και…καθάρισαν” την παραλία Αλυκής, μικροί και μεγάλοι φίλοι του περιβάλλοντος, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

0
698

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου μια ακόμα περιβαλλοντική δράση που διοργανώθηκε από το Μεσογειακό Σύνδεσμο για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών MEDASSET, σε συνεργασία με το Δήμο Αιγιάλειας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας.

 Η δράση αυτή, του καθαρισμού της παραλίας του Αιγίου και του υδροβιότοπου της Αλυκής, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι συνέβαλαν στην εκστρατεία περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πάρε Μέρος και Καθάρισες».

Στη δράση του καθαρισμού πήραν μέρος μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, από το 2ο Γυμνάσιο και από το 1ο Λύκειο Αιγίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Παναγιώτης Μητρόπουλος, Δήμητρα Καραγγελή και Κωνσταντίνα Περλέγκα, οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Γιάννης Κουστουλίδης, Νίκος Σακελλαρίου και Κατερίνα Βαρβαρήγου, ενώ συνοδός για το 1ο Λύκειο ήταν ο γυμναστής Φίλιππος Φιλίππου.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση και για τον εθελοντισμό και έδωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την υπόσχεση πως η νέα γενιά αγαπά το περιβάλλον και θα φροντίζει για αυτό με κάθε τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας