Αίγιο: Με «Γυρίσματα της Τύχης» και «The Killer» συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών του ο «Απόλλων»

1961

cover (3)Με τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Γυρίσματα της Τύχης (Coup de Chance)», επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας 2023 και την ταινία «The Killer», ένα νεο-νουάρ φιλμ που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Φίντσερ, σε παραγωγή Netflix, συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών του ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων».

Πρόγραμμα προβολών από την Πέμπτη 2 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

19:30: Γυρίσματα της τύχης

21:30: The Killer

Γυρίσματα της τύχης

Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι, είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν. Πρωταγωνιστούν: Λου ντε Λαάζ, Βαλερί Λεμερσιέ, Μελβίλ Πουπό, Νιλς Σνάιντερ.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

The Killer

Ένας μοναχικός επαγγελματίας δολοφόνος αποτυγχάνει σε μια αποστολή του και διαπιστώνει ότι έχει μπει στο στόχαστρο «συναδέλφων» του. Αποφασίζει τότε να εντοπίσει αυτόν που διέταξε την εξόντωσή του, εξαπολύοντας ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ. Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Τίλντα Σουίντον, Τσαρλς Παρνέλ.

Διάρκεια: 118 λεπτά.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.