«Απόλλων»: Κινηματογραφική συνέχεια με «Paw Patrol: Η σούπερ ταινία» και «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» – Επιστρέφει η Κινηματογραφική Λέσχη

2816

cover1Με τη νέα ταινία του Martin Scorsese «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» (βασισμένη σε µία πραγματική ιστορία) και την οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Paw Patrol: Η σούπερ ταινία», συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών του ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», από την Πέμπτη 9 έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Για όγδοη συνεχή χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου έχει πρόγραμμα! Δεκατέσσερις πολυβραβευμένοι τίτλοι από όλο τον κόσμο θα σας κρατήσουν συντροφιά κάθε Δευτέρα, αρχής γενομένης από τις 13 Νοεμβρίου. Η ετήσια εισφορά για τα μέλη ορίστηκε φέτος στα 30 ευρώ, με την είσοδο να είναι δωρεάν για όλες τις ταινίες! Το κόστος του εισιτηρίου για τα μη μέλη ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Πρόγραμμα προβολών

 

Από την Πέμπτη 9 έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου

17:30: Paw Patrol: Η σούπερ ταινία (μεταγλωττισμένη)

19:30: Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

 

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

17:30: Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

21:30: Απόφαση Φυγής (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

 

Την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

17:30: Paw Patrol: Η σούπερ ταινία (μεταγλωττισμένη)

19:30: Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Paw Patrol: Η σούπερ ταινία (μεταγλωττισμένη)

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ.

Τις φωνές τους δανείζουν οι:  Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Μαντάς, Θανάσης Μαυρογιάννης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Ιωάννα Αβδελοπούλου.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου ΦεγγαριούΣτην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε.

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λίλι Γκλάντστοουν, Τζέσι Πλέμονς, Μπρένταν Φρείζερ, Τζον Λίθγκοου.

Διάρκεια: 206 λεπτά.

 

Απόφαση Φυγής

Ο Χέι-τζουν, ένας 35χρονος αστυνομικός επιθεωρητής σε κατάσταση μόνιμης αϋπνίας, ο οποίος ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο ενός άνδρα, έρχεται σε επαφή με τη νεαρή χήρα του θύματος κατά την διάρκεια των ανακρίσεων. Σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις υποψίες του, αλλά και την ερωτική του επιθυμία για εκείνη.Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν-γουκ.
Πρωταγωνιστούν: Παρκ Χάε-Ιλ, Τανγκ Γουέι, Γκο Κιούνγκ-Πιο.
Διάρκεια: 138 λεπτά.